Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині побувала делегація з Польщі

На Ужгородщині побувала делегація з Польщі
На запрошення голови районної ради Михайла Фединця на Ужгородщині побувала делегація Ярославського повіту (Польща). Торік між районною радою та Ярославським повітом підписано договір про співпрацю і...

На запрошення голови районної ради Михайла Фединця на Ужгородщині побувала делегація Ярославського повіту (Польща). Торік між районною радою та Ярославським повітом підписано договір про співпрацю і вже зав’язалися хороші, дружні стосунки.

ВІДЕО ДНЯ

На цей раз Михайло Фединець запросив голову ради та члена правління Ярославського повіту Лешека Щібіто та Марека Пузіо взяти участь у святкуванні 1120-ої річниці міста Ужгорода та попри це обговорити подальші плани співробітництва, зокрема, участі двох громад-партнерів у міжнародних проектах.

У ході дружнього візиту польські гості взяли участь в урочистостях міста Ужгорода, відвідали підприємство по виробництву паркету «РІФ-Паркет», з роботою якого ознайомив його керівник, депутат районної ради Сергій Фрінт. Члени делегації також побували в медичному центрі «Покров». Медичний директор закладу, депутат районної ради Анатолій Тимченко розповів гостям про діяльність центру, зокрема, про комплексний підхід до питань діагностики з використанням новітнього закордонного обладнання.

Реклама

На зустрічі в районній раді за участі Емериха Мацка, директора комунального підприємства «Ужгородське районне агентство розвитку», обговорили питання щодо спільної участі в міжнародних грантах.

Члени делегації також відвідали один з найбільших історичних музеїв України, розташований в Мукачівському замку «Паланок».

Реклама

Вісті Ужгородщини

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно