Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді п’яний молодик стрибав на капоті машини ДАІ, а інший фотографував

В Ужгороді п’яний молодик стрибав на капоті машини ДАІ, а інший фотографував

В Ужгороді п’яний молодик стрибав на капоті машини ДАІ, а інший фотографував
Випадок стався неподалік міськвідділу міліції Ужгорода. Працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль та відійли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків – один з них стрибав на...

Випадок стався неподалік міськвідділу міліції Ужгорода. Працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль та відійли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків – один з них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв та дивився. В результаті чого пошкоджено капот та лобове скло на службовому автомобілі ДАІ.

ВІДЕО ДНЯ

Побачивши даішників, щоб уникнути відповідальності горе-приятелі намагалися втекти. Однак, втікачів було затримано і запрошено до Ужгородського міськвідділу міліції для подальшого з’ясування всіх обставин даної події, та для встановлення їх особистостей. Ними виявилися троє місцевих мешканців, двом з них 19 років, третьому - 18. Вони розповіли, що того дня відпочивали в одному з кафе міста і звісно - випили. Йшли по дорозі додому та побачили припаркований автомобіль ДАІ, вирішили сфотографуватися на ньому. При цьому побилися об заклад, що за це їм нічого не буде. Молоді люди ніяк не очікували, що їх побачать і їм доведеться втікати.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом), санкцією якої передбачено накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Реклама

Наразі встановлюється сума завданого збитку протиправними діями молодиків. Хулігани спілкуються з міліціонерами. Слідство триває. Крапку в цій справі поставить суд.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно