Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник інспекції Марія Бадида провела зустріч зі студентами

Начальник інспекції Марія Бадида провела зустріч зі студентами

Начальник інспекції Марія Бадида провела зустріч зі студентами
Робота з молоддю була і залишається одним з пріоритетних напрямків роботи фахівців органів Міндоходів. Адже інформування молодого покоління стосовно питань оподаткування відіграє важливу роль в...

Робота з молоддю була і залишається одним з пріоритетних напрямків роботи фахівців органів Міндоходів.

ВІДЕО ДНЯ

Адже інформування молодого покоління стосовно питань оподаткування відіграє важливу роль в житті кожного громадянина нашої держави, тим паче, можливо дехто з них обере професію податківця. Від того наскільки знань буде закладено молоді сьогодні, залежить наскільки сумлінно вона буде виконувати свої Конституційні обов’язки по сплаті податків.

Традиційна зустріч Марії Бадиди із студентами УжНУ, 5 курсу денної форми навчання спеціальності «фінанси і кредит» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», «магістр» кафедри фінансів і банківської справи відбулася у приміщенні ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Реклама

Студентів ознайомлено з тими завданнями, які поставлені перед органами Міндоходів України щодо наповнення бюджетів усіх рівнів та обов’язком громадян України зі сплати податків.

Лекцію з податкового менеджменту для студентів провела начальник інспекції Марія Бадида на тему: «Управління податковим боргом». Зокрема, було зроблено акцент на таких питаннях як: поняття та джерела погашення податкового боргу, податкова застава та адміністративний арешт активів, особливості погашення податкового боргу при ліквідації та реорганізації платника.

Реклама

Крім того, під час лекції Марія Бадида ознайомила студентів зі структурою та функціями органів Міндоходів на прикладі ДПІ у м.Ужгороді. Вона розповіла студентам про основні сучасні напрямки роботи податківців: адміністрування податків, зборів та неподаткових платежів; активна робота щодо популяризації, впровадження і супроводження надання податкової звітності засобами електронного зв’язку; соціальні питання – недопущення випадків виплати зарплати “в конвертах”; якісний і неупереджений розгляд звернень громадян, і окремо підкреслила, що останнім часом приділяється значна увага питанням боротьба з корупційними діяннями в органах Міндоходів.

Марія Бадида підвела підсумок та зауважила, що студенти із захопленням слухають теоретичні лекції у поєднанні саме із практичним досвідом у сфері справляння податків і зборів.

ДПІ у м.Ужгороді

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно