Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік впав із майже 30-метрової висоти водонапірної вежі

Чоловік впав із майже 30-метрової висоти водонапірної вежі
10 жовтня о 01:30 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Паладь Комарівці з висоти близько 30 метрів впав 35-річний місцевий мешканець. На місці події працювали рятувальники...

10 жовтня о 01:30 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Паладь Комарівці з висоти близько 30 метрів впав 35-річний місцевий мешканець. На місці події працювали рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

З’ясувалося, що чоловік звалився в середину непрацюючої водонапірної вежі майже з 30-метрової висоти. В діаметрі труба сягала близько півтора метри. Четверо рятувальників, озброївшись спеціальним обладнанням, спустилися до потерпілого, де обв’язали його рятувальними мотузками, й підняли нагору. Далі бійці ДСНС успішно доправили потерпілого до низу, де на нього вже чекали медики двох «швидких». На момент рятувальної операції, травмований перебував у шоковому стані, але при свідомості.

Зараз людина знаходиться під опікою медиків реанімаційного відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні. На щастя «верхолаза», він таки народився в сорочці, бо загрози його життю нема. Однак, процес лікування буде довготривалим і важким, адже чоловік отримав політравми різного ступеню важкості.

Реклама

Детальні обставини справи з’ясовуються.

У ДСНС України у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно