Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ обрали "Міс юридичного факультету"

В УжНУ обрали "Міс юридичного факультету"
Своє професійне свято відзначили і студенти юридичного факультету та факультету європейського права УжНУ. Урочистості гамірно відбулися у Закарпатському обласному муздрамтеатрі. Також у рамках...

Своє професійне свято відзначили і студенти юридичного факультету та факультету європейського права УжНУ. Урочистості гамірно відбулися у Закарпатському обласному муздрамтеатрі. Також у рамках заходу провели День першокурсника та визначили найкрасивішу дівчину – Міс-2013.

ВІДЕО ДНЯ

Шоу-програма від молодих юристів розпочалася із офіційної частини-відкриття свята, яку провів проректор Федір Шандор. Він вручив подяки найактивнішим студентам.

Далі ведучі свята – Богдан Штефанюк та Маріанна Попович – оголосили про початок власне святкової частини.

Реклама

На сцені з’явилися красуні – у шкірянках та рокових образах (музика AC/DC додала особливої атмосферності виходові). «Місок» представили залу та відправили готуватися до наступного конкурсу.

Новостворений факультет європейського права презентував власне відео-флешмоб (хореограф – Марія Добра).

Реклама

Команда КВН «Имеем право», яка складалася зі студентів-першокурсників факультету європейського права, розважала публіку на теми студентські, юридичні та буденні. Не обійшлося без криміналу, даїшників та пісень про юрфак.

Тарас Мотрук, студент юридичного факультету, подарував присутнім романтичну пісню «Stranger in the night»

Справжній ілюзіоніст Марк Шпонтак із факультету європейського права дійсно дивував публіку фокусами на картах. Як-то кажуть: ловкость рук и никакого мошенничества.

Реклама

І ось на сцені знову з’явилися чарівні дівчата у другому виході у стилі R`nB.

КВНівці-першокурсники юридичного факультету смішили публіку бувальщинами рідного підрозділу вишу, топ-піснями та відеорядом про викладачів, адаптували відомі телепрограми під життєві ситуації та показали он-лайн спілкування та будні викладачів.

Оксана Качмар продемонструвала пластику та гнучкість тіла у гарному номері художньої гімнастики . А студентка 4 курсу юридичного факультету Марина Когут заспівала публіці мрійливу композицію «Коли навколо ні душі».

Запальний та задорний третій вихід міс «Дикий Захід» у стилі кантрі ведучий вечора представив, лежачи на сіні під... кактусом.

Команда КВН 2 курсу юридичного факультету наступними вносили нотки позитиву у загальноуніверситетське юридичне свято. Вони показали серію мініатюр про пограбування «Зіни», де грабіжниками ставав то Ельтон Джон, то Скрудж МакДак, то наш «мадяр». Зустрічали і свого друга із Америки, який тут, в альма-матер, має 8 перездач, а також відкрили таємницю – один із викладачів знімається у фільмі, але нікому про це не говорить. А ще заснували власне телебачення «юрфак-ТВ», передачу «Здавай, якщо зможеш» та показали привітання викладачів юрфаку із професійним святом усім майбутнім юристам («А теплі слова будуть тоді, коли у нас включать опалення»). Також висловили подяку цьогорічному випускникові Андрієві Гінцяку за згуртування команди.

Еріка Білак, студентка факультету європейського права, своїм співом доводила, що вона і всі юристи УжНУ «Simply the best». Танцювальний колектив «Вікторія» зумів зігріти холодний зал облмуздрамтеатру синхронністю рухів та запальною постановкою.

Улюбленці юридичної публіки, представники юрфаку у Закарпатській Лізі КВН, які щойно повернулися із ХХ Всеукраїнського фестивалю КВН «Жемчужна у моря» (смт. Затока, Одещина), команда «Без Мандата» подарувала залові драйвовий настрій та життєві ситуації із буднів викладачів. Вони ставили наставників у незвичні обставини та співали пісні про буденність та найомріяніше. Ці студенти показали як юристи вміють журтувати і високо тримати марку найелітнішого підрозділу вишу. «Без Мандата» подякували профкому студентів УжНУ та викладачам факультетів за підтримку команди.

Реклама

Ледь віддихавшись від власного КВНівського виступу, ведучі оголосили останній вечірній вихід Міс, який і став кульмінацією змагальної програми свята. Романтичні образи, вишукані вечірні сукні та чарівні усмішки дівчат… Попереду у журі непростий вибір найкрасивішої серед найчарівніших.

А поки судді радилися, і щоб публіка не засумувала на сцену вийшли справжні улюбленці ужгородської публіці – гості із Мукачева – бронзові призери Закарпатської Ліги КВН та Чемпіонату КВН України АКУ, фіналісти Галицької Ліги команда КВН «БезУмная Молодежь». Вони підготували як спеціально написані для юристів мініатюри, так і уже відомі номери «БУМів». Спів, драйв, закарпатський колорит та щирі усмішки – невід’ємний атрибут кожного виступу цього «безумного» колективу, а фінальну пісню про Закарпаття подарували чарівній ведучій заходу – Маріанні Попович. До слова, ці хлопці стовідсотково примусили кожного відчути приємні мурашки від "бумівських" голосів.

Журі затримувалося із оголошенням результатів, ведучий Богдан Штефанюк затанцював декілька па, так би мовити, «тряхнул стариной».

Федір Шандор нарешті з’явився із результатами. Отож, Міс глядацьких симпатій та Міс факультету європейського права обрали Зореславу Кучеряву. А Міс юридичного факультету стала Мирослава Митровка.

Особливий приз для двох головних переможниць – обід із ректором УжНУ, а для всіх міс - триразове відвідування «Вайпер-Джиму».

Фото Євген Оберевич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно