Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіка, який пішов по гриби і зник, знайшли мертвим у лісі

Чоловіка, який пішов по гриби і зник, знайшли мертвим у лісі
Фатально закінчився похід за грибами для 54-річного жителя села Зарічево, що на Перечинщині. Зранку того дня чоловік, відповідно одягнувшись, вийшов із хати з однією метою – назбирати грибів, але...

Фатально закінчився похід за грибами для 54-річного жителя села Зарічево, що на Перечинщині. Зранку того дня чоловік, відповідно одягнувшись, вийшов із хати з однією метою – назбирати грибів, але додому не повернувся ні увечері, ні наступного дня.

ВІДЕО ДНЯ

Дружина зниклого, розуміючи, що самотужки розшукати чоловіка не вдасться, звернулася в Перечинський райвідділ міліції. Дану подію відразу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією - частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України. На пошуки зниклої людини були орієнтовані місцеві правоохоронці та громадськість. Фотографії чоловіка розміщувалися в усіх засобах масової інформації та транслювалися на обласному телебаченні. І тільки три тижні тому невідомий повідомив у міліцію про те, що збираючи гриби у лісі, в урочищі «Глибокий потік», він виявив труп невідомого чоловіка. Правоохоронці встановили особу померлого: зарічівця, який значився без вісті зниклим. При огляді тіла ознак насильницької смерті не виявили. Проводиться перевірка.

Цього ж дня у міліцію звернулася мешканка села Мирча Великоберезнянського району із заявою про те, що її син три дні тому пішов з дому в невідомому напрямку і по теперішній час не повернувся. З місця проживання зниклого міліція вилучила особисті речі для встановлення місця знаходження зниклого. Правоохоронці проводять пошукові заходи.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно