Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Наприкінці тижня на Закарпаття завітає міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков

Наприкінці тижня на Закарпаття завітає міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков

Наприкінці тижня на Закарпаття завітає міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков
У п’ятницю 11 жовтня Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков проведе відкритий урок для учнів ужгородської школи №6. Нагадаємо, що 1 вересня 2013 р. школа отримала подарунок від...

У п’ятницю 11 жовтня Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков проведе відкритий урок для учнів ужгородської школи №6.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що 1 вересня 2013 р. школа отримала подарунок від Міністерства екології та природних ресурсів України. Це сучасне обладнання та засоби для запровадження експериментального проекту Зелений клас. Цей проект передбачає впровадження певних принципів і практик в життя кожного учня, вчителів, батьків і, звичайно випускників школи – майбутніх фахівців, які працюватимуть у різних секторах економіки України.

Курс охоплює весь спектр школярів і в доступній формі навчання стимулюватиме пізнавальну і творчу діяльність учнів, формуватиме інтерес до уроків біології, географії та історії. Подібний проект реалізовуєтся ще у 3-х школах: у Києві та Київської області.

Реклама

Серед обладнання: комп’ютер, інтерактивна дошка, проектор, роутер. А також методичні матеріали школярам: подарунки — “Зелені пакети” від ОБСЄ; комплект дисків з фільмами, казками на екологічну тематику для медіа курсу «Зелений кінозал», інформаційні матеріали для проведення Уроків для сталого розвитку.

Міністр Олег Проскуряков особисто опікується провадженням експерименту, а також Міносвіти України, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління Мінприроди та лабораторія екологічного виховання Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук, які мають на меті надавати підтримку у розвитку програми «Освіта для сталого розвитку».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно