Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Засудили колишнього податківця, який вимагав від підприємця хабар у 40 тисяч гривень за зниження штрафу

Засудили колишнього податківця, який вимагав від підприємця хабар у 40 тисяч гривень за зниження штрафу

Засудили колишнього податківця, який вимагав від підприємця хабар у 40 тисяч гривень за зниження штрафу
Ужгородський міськрайонний суд визнав колишнього службовця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (редакція від 7.04.2011 року) та засудив його до 5 років...

Ужгородський міськрайонний суд визнав колишнього службовця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (редакція від 7.04.2011 року) та засудив його до 5 років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну 3 роки. Колишній податківець також позбавлений права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у правоохоронних і державних органах на 3 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці 2012 року працівники відділу, очолюваного нині колишнім податківцем, здійснювали перевірку дотримання вимог податкового законодавства в кількох торгівельних закладах, які належали місцевому підприємцю. В одному з них ревізори виявили незначні порушення, за які мали б нарахувати штраф від 80 до 120 тисяч гривень.

Під час зустрічі з власником закладу керівник відділу контролю за проведенням готівкових розрахунків вимагав від приватного підприємця 40 тисяч гривень за заниження розміру нарахованих власникові штрафних санкцій до 20 тисяч гривень, а також непроведення перевірки інших його торгівельних закладів протягом року.

Реклама

14 грудня минулого року у с.Сторожниця Ужгородського району в автомобілі під час одержання від приватного підприємця всієї суми хабара податківця затримали співробітники СБУ.

У відповідності до ст.54 Кримінального кодексу України засудженого позбавлено спеціального звання – радника податкової служби 3 рангу.

Реклама

Прес-центр СБУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно