Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колишній командир підрозділу військової частини на Закарпатті завдав державі збитків на понад 200 тисяч гривень

Колишній командир підрозділу військової частини на Закарпатті завдав державі збитків на понад 200 тисяч гривень

Колишній командир підрозділу військової частини на Закарпатті завдав державі збитків на понад 200 тисяч гривень
Вироком суду колишнього командира підрозділу військової частини на Закарпатті визнано винним у недбалому ставленні до військової служби, наслідком чого стало знищення державного майна на суму понад...

Вироком суду колишнього командира підрозділу військової частини на Закарпатті визнано винним у недбалому ставленні до військової служби, наслідком чого стало знищення державного майна на суму понад 200 тис грн.

ВІДЕО ДНЯ

3 жовтня 2013 року Берегівський районний суд Закарпатської області в підготовчому судовому засіданні затвердив угоду Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері про визнання винуватості капітана Б. за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 425 КК України.

Колишній командир автомобільної роти, будучи службовою особою, на яку покладались організаційно-розпорядчі функції, та матеріально-відповідальною особою, через халатне ставлення до своїх обов’язків і злочинну недбалість, завдав збитки державі на понад 200 тис. грн. Як було встановлено в ході досудового розслідування, близько року часу військове майно зберігалось неналежним чином і, як наслідок, його тепер неможливо використовувати за цільовим призначенням.

Реклама

Відтак, судом визначена міра покарання: у виді службового обмеження строком на 1 рік, з відрахуванням в дохід держави 10% з його грошового забезпечення та стягнення з капітана Б. на користь держави заподіяних кримінальним правопорушенням збитки у розмірі 218 257 гривень, – повідомляє прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно