Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Державтоінспекція Закарпатської області наголошує на належній підготовці автомобілів до зими

Державтоінспекція Закарпатської області наголошує на належній підготовці автомобілів до зими

Державтоінспекція Закарпатської області наголошує на належній підготовці автомобілів до зими
У Державтоінспекції Закарпатської області відбувся спільний брифінг за участі заступників начальників УДАІ УМВС, Служби автодоріг та Управління ДСНС, на який завітали представники засобів масової...

У Державтоінспекції Закарпатської області відбувся спільний брифінг за участі заступників начальників УДАІ УМВС, Служби автодоріг та Управління ДСНС, на який завітали представники засобів масової інформації.

ВІДЕО ДНЯ

Основною метою брифінгу було проінформувати громадськість за допомогою преси про підготовку даних служб до осінньо-зимового періоду та дії кожної з них у разі значного ускладнення погодних умов.

Як зазначив заступник начальника УДАІ Василь Бокоч, наразі Державтоінспекцією області проводиться комісійний огляд доріг, під час якого визначаються недоліки у стані утримання вулично-дорожньої мережі та складаються відповідні приписи на усунення недоліків. Також проводиться перевірка готовності підрозділів дорожньо-комунальних організацій до роботи у зимовий період, тобто: технічний стан снігоприбиральної техніки, наявність паливно-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші тощо. Державтоінспекцією визначено місця відстою автомобілів у непогоду, аби уникнути можливих заторів. Василь Бокоч звернувся через ЗМІ до водіїв та власників великовагового транспорту з проханням не бути самонадійними, а обов’язково, вирушаючи у дорогу, забезпечити автомобілі «зимовими» шинами та ланцюгами проти ковзання та у випадку потреби зупинятися у пунктах відстою, адже за цим стоїть безпека як водія, так і інших учасників дорожнього руху.

Реклама

Заступник начальника Служби автомобільних доріг Василь Заяць розповів про хід підготовчих робіт, які проводить дана служба, а саме: встановлення попереджуючих знаків, інформаційних панно для водіїв, заготівля висівок та технічної солі, підготовка техніки та ін.

Заступник начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Гліб Бурковський повідомив, що служба готова до залучення спеціальної техніки у разі ускладнення погодних умов, розгортання пунктів обігріву та оперативного повідомлення водіїв про метеоумови.

Реклама

Наприкінці брифінгу всі учасники зійшлися на спільній думці: аби забезпечити безпеку дорожнього руху при складних погодних умовах повинна бути тісна взаємодія між Державтоінспекцією, Службою доріг, Державною службою з надзвичайних ситуацій та водіями і засобами масової інформації.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно