Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Ледіда: "Злочинцям зі "Свободи" місце у в’язниці"

Віктор Ледіда: "Злочинцям зі "Свободи" місце у в’язниці"
Нещодавно вітчизняний медіа-простір замайорів повідомленнями про те, що ще у середині минулого місяця, у ніч із 14 на 15 вересня, у Білгород-Дністровську двоє братів-свободівців, Олексій та Володимир...

Нещодавно вітчизняний медіа-простір замайорів повідомленнями про те, що ще у середині минулого місяця, у ніч із 14 на 15 вересня, у Білгород-Дністровську двоє братів-свободівців, Олексій та Володимир Корнієнко, напали на місцевого жителя Сергія Цимбаліста. Через отримані травми 22 вересня хлопець помер у лікарні, так і не опритомнівши.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні ж усе частіше з’являються повідомлення про те, що цю справу намагаються «зам’яти»: місцеві правоохоронці заявляють, що смерть хлопця ніяк не пов’язана із побиттям і навіть відмовляються приймати відповідну заяву від його батьків. Громадські активісти та представники політичних партій та молодіжних організацій уже висловили своє обурення проти подібних дій. Більш того, активісти заявляють, що якщо прокуратура та правоохоронні органи найближчим часом не відреагують на ці події належним чином, вони вийдуть на вулиці із акціями протесту, – повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

«Я повністю підтримую таку позицію активістів. Те, що свободівці дозволяють собі витворяти після приходу до Верховної Ради, переходить усі рамки дозволеного,» - зауважив голова голова Закарпатської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Віктор Ледіда. – «Закарпатці уже мали можливість на власному досвіді переконатися, що ці люди не завжди поводять себе адекватно. Чого вартий тільки випадок із нападом на беззахисних дітей у самому центрі Ужгорода. Ця історія тоді переросла у справжній міжнародний скандал. І постраждав імідж не тільки Закарпаття, як толерантного краю, в якому поважають усі нації та народності, але й України загалом. Адже на дітей підняли руку представники політичної сили, яка представлена у головному законодавчому органі країни. Сили, яка намагається прорватися до влади та взяти під свій контроль усю країну».

Реклама

«Стосовно випадку у Білгород-Дністровську, то будемо сподіватися, що правоохоронні органи все ж виконають свої обов’язки та кинуть за грати злочинців. Не дивлячись на партійну приналежність чи якісь зв’язки та регалії. Адже злочинцям місце саме у в’язниці.» - підсумував Віктор Ледіда.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно