Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мрія про ЄС для восьми нелегалів не здійснилась

Мрія про ЄС для восьми нелегалів не здійснилась
Минулими вихідними прикордонники Чопського загону затримали ще дві групи «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб потрапити на терени ЄС. У першому випадку, завдяки вжитим оперативним...

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону затримали ще дві групи «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб потрапити на терени ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

У першому випадку, завдяки вжитим оперативним заходам, співробітники загону в межах Перечинського району затримали групу осіб, що рухались автомобілем в сторону українсько-словацького рубежу. З шести людей, які знаходились у транспортному засобі, лише водій, громадянин Сирії, мав документ, що посвідчував особу і надавав право на постійне проживання в Україні. Інші п’ятеро, серед яких один неповнолітній хлопчик, жодних документів правоохоронцям надати не змогли і повідомили, що є співвітчизниками водія. За фактом виявлення ознак вчинення злочину, передбаченого ст. 332 КК України, проінформовано УСБУ в Закарпатській області.

Інші сміливці, що пробирались у напрямку Словаччини через гори і були затримані нарядом відділу «Великий Березний», виявились родиною з однорічним сином. Чоловік та жінка, які не мали при собі жодних документів, повідомили правоохоронцям, що є подружжям, вихідцями з Афганістану. Також зі слів затриманих стало відомо, що за їхню подорож до Європи батько одного із подружжя заплатив у Афганістані невідомим особам близько 10000 доларів США.

Реклама

Всіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно