Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція про активістів на площі Народній: Вони перешкоджали виконанню вимог ухвали суду

Міліція про активістів на площі Народній: Вони перешкоджали виконанню вимог ухвали суду

Міліція про активістів на площі Народній: Вони перешкоджали виконанню вимог ухвали суду
В Ужгороді на площі Народній, відбувся черговий стихійний мітинг біля Закарпатської облдержадміністрації. Близько двадцяти громадян різного віку протестували проти облаштування перед ОДА зони...

В Ужгороді на площі Народній, відбувся черговий стихійний мітинг біля Закарпатської облдержадміністрації. Близько двадцяти громадян різного віку протестували проти облаштування перед ОДА зони відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

В присутнім активістів, представник Міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції, зачитав ухвалу суду про заборону певним особам, перешкоджати в будь-який спосіб виконувати роботи по облаштуванню пл. Народної. Не звертаючи увагу на оголошене рішення суду, активісти не припинили проведення акції. Навпаки, перешкоджали виконанню вимог ухвали суду.

На цих активістів, правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею 185 Кодекс України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), санкція якої передбачає накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Дані протоколи міліціонери направлять до суду для вирішення питання про притягнення їх до відповідальності в порядку чинного законодавства.

Реклама

Працівники міліції діяли в межах чинного законодавства та своїх повноважень. Охорону громадського порядку забезпечували працівники Ужгородського МВ УМВС

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно