Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Битва за Народну: гучні викрики, затримання та втеча (ВІДЕО)

Битва за Народну: гучні викрики, затримання та втеча (ВІДЕО)
На відео добре видно, як так звані активісти ламають кілки, встановлені робітниками. Порушуючи при цьому постанову суду. Нагадаємо, судовий виконавець зачитав рішення суду від 3 жовтня про заборону...

На відео добре видно, як так звані активісти ламають кілки, встановлені робітниками. Порушуючи при цьому постанову суду. Нагадаємо, судовий виконавець зачитав рішення суду від 3 жовтня про заборону перешкоджати ремонтним роботам.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, це рішення стосується Віталія Грегора, Олега Диби, Наталії Волошин, Олександра Волосянського, Юлії Дуб. Постанова ужгородського міськрайонного суду забороняє цим особам та будь-кому іншому перешкоджати будинкоуправлінню, генпідряднику, субпідрядникам, заважати роботам за адресою площа Народна, 4.

Як видно на відео, судовим виконавцем було складено відповідний акт про проведення виконавчих дій.

Реклама

До слова, з відео добре видно, як активісти відмовляються виконувати прохання міліціонерів, покинути місце подій та вийти за червону стрічку. Зокрема, депутат міськради Олександр Волосянський влігся на траву та почав бити ногами міліціонерів, кричав, влаштувавши справжню істерику: «Я тебе запам’ятаю, з тобою потім вітатися ніхто не буде». Вочевидь, тут уже й у Віктора Щадея (екс-секретар міськради, людина, яка курує роботу «Старого Замку-Паланку») здали нерви і він й почав кричати (що добре чути за кадром): «Сашо досить, на фіга тобі це. Про таке ми вже не домовлялися». Не кращим чином поводилися й інші особи, які врешті були затримані.

Дуже показовим є те, що коли хуліганів почали затримувати, вочевидь, добряче злякавшись, Віктор Щадей, незважаючи на заклики Олега Диби, який намагався його наздогнати та повернути, швиденько втік з місця події – це чітко видно на відео.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно