Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Засуджений умовно гвалтівник за час іспитового строку вчинив черговий злочин

Засуджений умовно гвалтівник за час іспитового строку вчинив черговий злочин

Засуджений умовно гвалтівник за час іспитового строку вчинив черговий злочин
Коли молода жінка виявила розбите скло на вікні бані, то спершу подумала, що дітлахи гралися на вулиці і випадково розбили шибку. Та коли вона зайшла до середини приміщення і виявила відсутність...

Коли молода жінка виявила розбите скло на вікні бані, то спершу подумала, що дітлахи гралися на вулиці і випадково розбили шибку. Та коли вона зайшла до середини приміщення і виявила відсутність насосу для перекачки води та поливочного шлангу завдовжки біля 50 метрів, зрозуміла, що помилилася. Її просто обікрали на пристойну суму грошей!

ВІДЕО ДНЯ

Потерпіла звернулася до Перечинського райвідділу міліції по допомогу. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці зробили огляд місця події, з розбитого вікна експерту-криміналісту вдалося зняти відбітки пальців рук, що могли належати крадію. Їх невдовзі було перевірено по дактилоскопічних обліках райвідділу міліції. В ході перевірки сліди, вилучені з місця події, співпали з відбитками пальців рук громадянина К, дактилоскопічна карта якого зберігалася в райвідділі в зв'яку з тим, що він раніше скоював кримінальні правопорушення.

Як згодом розкаже сам підозрюваний, він розбив каменем вікно на бані, заліз всередину, виніс звідти найцінніше на його думку - насос та поливочний шланг, але збути добро не наважився. Він налякався і підкинув крадене у підвальне приміщення сусідського будинку. Там і знайшли речі правоохоронці та повернули власниці. А крадію тепер, очевидно, світить реальний термін покарання. Бо йому предявлено обвинуваченя за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно