Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Ужгородської РДА відвідав будинок милосердя у селі Велика Добронь

Голова Ужгородської РДА відвідав будинок милосердя у селі Велика Добронь

Голова Ужгородської РДА відвідав будинок милосердя у селі Велика Добронь
Створення в Ужгородському районі стаціонарного територіального центру соціального обслуговування, який надаватиме послуги громадянам похилого віку, що перебувають у складних життєвих обставинах і...

Створення в Ужгородському районі стаціонарного територіального центру соціального обслуговування, який надаватиме послуги громадянам похилого віку, що перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги – нагальна вимога часу. Районна влада серйозно працює над тим, аби відкриття Центру не було формальним. Уважно вивчаються пропозиції щодо місця розміщення, облаштування палат, медперсоналу і т. д. Позитивні приклади роботи подібних закладів у районі є. Один із них – будинок милосердя для інвалідів та громадян похилого віку у селі Велика Добронь.

ВІДЕО ДНЯ

Голова райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав Будинок. Він оглянув кімнати, в яких живуть старенькі, їдальню, медичні кабінети. Всі,хто поселився в домі милосердя, відчувають, що про них піклуються. Незабаром в районі запрацює ще один подібний заклад – стаціонарний територіальний центр соціального обслуговування. Як сказав Віктор Ледіда, державна підтримка найбільш уразливих верств населення – пенсіонерів, інвалідів, ветеранів – основна мета соціальних ініціатив Президента України, тому і районна влада докладатиме максимум зусиль, щоб стовідсотково реалізувати всі завдання і доручення Глави держави.

Цього ж дня очільник району відвідав старожилку с. М.Геївці Йолану Кару. Нещодавно вона відзначила своє сторіччя, з яким її привітав і Президент України. Віктор Ледіда цікавився,чи є в п. Йолани та її родини проблеми, допомогти вирішити які зможе влада району. Він запевнив, що на підтримку керівництва райдержадміністрації сім’я може завжди розраховувати. «Ми все робимо для того, аби гарантувати соціальний захист та підвищити рівень життя людей похилого віку. Такі вимоги сьогодення. Програма «Україна – для людей», запропонована Віктором Януковичем, повинна успішно працювати», – сказав керівник району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно