Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві молодята із вікон нової будівлі РАЦСу можуть побачити небіжчика

В Іршаві молодята із вікон нової будівлі РАЦСу можуть побачити небіжчика

В Іршаві молодята із вікон нової будівлі РАЦСу можуть побачити небіжчика
Іршавська міська рада перенесла відділ реєстрації актів цивільного стану в будівлю, де знаходиться клінічна лабораторія, а в сусідньому корпусі розташоване патанатомічне відділення. Тож тепер з вікон...

Іршавська міська рада перенесла відділ реєстрації актів цивільного стану в будівлю, де знаходиться клінічна лабораторія, а в сусідньому корпусі розташоване патанатомічне відділення. Тож тепер з вікон відділення РАЦСу можна побачити небіжчика. Про це 1 жовтня 2013 року повідомив очільник Іршавської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Мочан.

ВІДЕО ДНЯ

Раніше відділ реєстрації актів цивільного стану знаходився у будівлі Іршавської міської ради. Це приміщення для урочистих подій було спеціально передбачене у плані забудови міської ради і роками слугувало для реєстрації шлюбів. Однак нещодавно міська рада вирішила перенести відділ РАЦСу в будівлю на територію районної лікарні, що межує з трупарнею, а на його місце вселилася приймальня одного із народних депутатів України.

Відділення РАЦСу розташоване в корпусі на третьому поверсі, а на другому знаходиться клінічна лабораторія, тож подружжя, що схочуть зареєструвати свій шлюб, будуть змушені пізнати специфіку роботи лабораторії.

Реклама

«Чому керівництво міської ради перенесли кабінети РАЦСу в таке місце, де з вікон можна побачити небіжчика, нам не зрозуміло. До Іршавської районної організації ВО «Свобода» звертаються обурені мешканці м. Іршави, аби вплинути на цю ситуацію і повернути містянам історичне приміщення», – повідомив Михайло Мочан.

Також свободівець повідомив, що Іршавська «Свобода» оголосила збір підписів, аби перенести відділ РАЦСу в його колишнє приміщення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно