Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатця визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропних речовин

Закарпатця визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропних речовин

Закарпатця визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропних речовин
Закарпатця визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту психотропних речовин. Вироком Ужгородського міськрайонного суду, двадцяти семи річного жителя Чопа визнано...

Закарпатця визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту психотропних речовин. Вироком Ужгородського міськрайонного суду, двадцяти семи річного жителя Чопа визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України, а саме – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут психотропних речовин.

ВІДЕО ДНЯ

Днями Ужгородський міськрайоний суд Закарпатської області, за участі прокуратури міста Ужгорода, у відкритому судовому засіданні розглянув обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню закарпатського підприємця у правопорушенні, передбаченому незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збут психотропних речовин.

У липні цього року приватний підприємець, знаходячись на території речового ринку по вул. Краснодонців в Ужгороді, придбав у невстановленої особи порошкоподібну речовину. Згідно з судово-хімічною експертизою придбана речовина містить метамфетамін. У ході слідства встановлено, що приватний підприємець придбав метамфетамін з метою збуту, адже того ж дня продав його громадянину П., після чого правопорушник був затриманий працівниками відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Врахувавши каяття підсудного та його активне сприяння розкриттю злочину, приватному підприємцю призначено покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно