Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові відбулась виставка домашніх тварин

У Берегові відбулась виставка домашніх тварин
27 вересня у Берегові в парку «Оазис» організували виставку домашніх тварин «Мій ніжний та ласкавий друг». Така «жива атракція» приваблювала не тільки дітей, але дорослих. Усі із задоволенням...

27 вересня у Берегові в парку «Оазис» організували виставку домашніх тварин «Мій ніжний та ласкавий друг». Така «жива атракція» приваблювала не тільки дітей, але дорослих.

ВІДЕО ДНЯ

Усі із задоволенням гладили чотирилапих, цікавилися прізвиськами, характерами, раціоном та висловлювали своє захоплення власникам за таких домашніх улюбленців.

У виставці взяли участь 23 тварини, яких супроводжували 18 господарів. Серед них були вісімнадцять собак, один декоративний кролик та чотири кішки. Свою порцію уваги від відвідувачів виставки отримали собаки, котрі тримали «монополію» на цьогорічній виставці, порід хаскі, чао-чао, вівчарок, шарпей, пекінес та інші. Також тут можна було придбати милих щенят німецької вівчарки (0953496367- номер власника).

Реклама

Кожний учасник виставки одержав заохочувальний приз у вигляді пакунків тваринних кормів. Крім того, кожного власника домашньої тварини відзначено особливою подякою оргкомітету.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно