Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський район – серед лідерів за рівнем зарплати

Ужгородський район – серед лідерів за рівнем зарплати
Соціальна політика у районі спрямована на зростання доходів населення від трудової діяльності завдяки підвищенню соціальної відповідальності роботодавців, удосконалення соціального діалогу та...

Соціальна політика у районі спрямована на зростання доходів населення від трудової діяльності завдяки підвищенню соціальної відповідальності роботодавців, удосконалення соціального діалогу та зростанню кваліфікаційного рівня працівників. Як повідомив начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Юрій Лукач, за січень – березень 2013 року середньомісячна заробітна плата працівників, зайнятих в економіці області, зросла порівняно з першим кварталом 2012 року на 108,0%,і складає 2510 грн. За цим показником Ужгородський район займає 3-тє місце серед адміністративно-територіальних одиниць області, що становить 107,3% до середнього рівня.

ВІДЕО ДНЯ

Тенденція до зростання доходів населення та середньомісячної заробітної плати буде збережена до кінця поточного року. У 2014 році очікується зростання середньомісячної заробітної плати на 115%. Передбачається, що вона становитиме 2910 грн. Станом на 30 вересня 2012 року в Ужгородському районі заборгованість з виплати заробітної плати відсутня.

Протягом січня – серпня 2013 року було проведено 183 перевірки суб’єктів господарювання Ужгородського району. В ході перевірок було виявлено 41 найманого працівників без належної реєстрації, всіх їх залучено до реєстрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно