Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті народні депутати вивчатимуть стан забезпечення прав національних меншин

На Закарпатті народні депутати вивчатимуть стан забезпечення прав національних меншин

На Закарпатті народні депутати вивчатимуть стан забезпечення прав національних меншин
1 жовтня, о 11:00 годині в сесійній залі обласної ради відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. О13.30 в відбудеться...

1 жовтня, о 11:00 годині в сесійній залі обласної ради відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. О13.30 в відбудеться брифінг головиКомітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносинВалерія Пацкана.

ВІДЕО ДНЯ

Запрошуються представники ЗМІ.

Довідково: Виїзне засідання із зазначеної тематики проводиться, зокрема, з метою вивчення досвіду реалізації державної політики у сфері міжнаціональних відносин та захисту прав національних меншин.

Реклама

На засіданні також планується обговорення питань стану, перспектив та проблем відновлення прав осіб переселених (депортованих) з території Закарпатської області за національною ознакою та обговорення практики застосування законодавства України про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту, в західних прикордонних областях України.Участь у виїзному засіданні Комітету приймуть:народні депутати України - члени комітету.Також запрошуються депутати Закарпатської обласної ради та Ужгородської міської ради, представники дипломатичних установ, центральних органів виконавчої влади України, зокрема міністерств культури, соціальної політики, освіти і науки, представники національно-культурних товариств, громадськості.

Програмою заходів також передбачено зустріч українських парламентарів-членів комітету з керівництвом Комітету національної єдності парламенту Угорщини. Під час зустрічі, серед іншого, будуть обговорюватися широке коло питань пов’язаних із забезпечення прав людини в Україні, що є одним з ключових критеріїв на шляху до підписанні Угоди про асоціацію з ЄС, яке заплановано на 28 листопада 2013 року під час саміту Україна — ЄС.

Реклама

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно