Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ГМ "Опора" виміряла, наскільки відрита та прозора Ужгородська міськрада

ГМ "Опора" виміряла, наскільки відрита та прозора Ужгородська міськрада

ГМ "Опора" виміряла, наскільки відрита та прозора Ужгородська міськрада
У вівторок, 1 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ГМ ОПОРА в Закарпатській області, присвяченa презентації результатів Всеукраїнського вимірювання...

У вівторок, 1 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ГМ ОПОРА в Закарпатській області, присвяченa презентації результатів Всеукраїнського вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом останніх чотирьох місяців представники мережі ОПОРА аналізували рівень відкритості, прозорості та підзвітності Ужгородської міської ради, а саме – трьох основних суб’єктів місцевого самоврядування – міського голови, виконавчих органів та депутатів. Аналітики мережі опрацьовували відповіді на запити, контент офіційних веб-сайтів та друкованих видань ради, а також безпосередньо спостерігали за роботою муніципалітету. Загалом «публічність» вимірювалася на основі 200 показників, які пізніше узагальнювалися відповідно до спеціально розробленої методології.

Крім того, зважаючи на всеукраїнський масштаб вимірювання, було складено рейтинг міст (обласних центрів), де проводилися заміри щодо рівня відкритості й прозорості функціонування органів місцевого самоврядування. Результати дослідження дозволили оцінити і порівняти вцілому публічність муніципалітетів, а також сформувати окремий рейтинг публічності міських голів, виконавчих органів та депутатського корпусу.

Реклама

Тож, під час заходу журналісти матимуть нагоду дізнатися, яка рада таки найпублічніша в Україні. Про все це розкаже Святослав Бабіля, координатор проекту «Вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування» в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно