Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У підприємства Закарпатської області інвестують із 53 країн світу

У підприємства Закарпатської області інвестують із 53 країн світу

У підприємства Закарпатської області інвестують із 53 країн світу
В регіоні зареєстровані 327 суб’єктів господарювання, які створились чи розвинулись за рахунок інвестиційних коштів. У регіональному розрізі районів і міст найбільші обсяги таких іноземних вкладів...

В регіоні зареєстровані 327 суб’єктів господарювання, які створились чи розвинулись за рахунок інвестиційних коштів.

ВІДЕО ДНЯ

У регіональному розрізі районів і міст найбільші обсяги таких іноземних вкладів залучені в Ужгородському районі та, зокрема, у місті Ужгород. Суб’єкти господарювання обласного центру Закарпаття та району отримали 121 млн. 600 тис. доларів США. Трохи менше іноземних інвестицій надходить до Мукачівського району та міста Мукачева – 80 млн. 400 тис. доларів.

Країни, які найбільше залучають кошти у діяльність суб’єктів господарської діяльності Закарпаття − Кіпр, Японія, Сполучені Штати Америки, Австрія, Німеччина, Польща, Угорщина, Мальта, Італія та Словаччина. Бізнесмени цих країн інвестують насамперед, в торговельну галузь, сферу транспорту і зв’язку, готельно-ресторанний бізнес, а також в промисловість, сільське та лісове господарство, мисливство та будівництво.

Реклама

Фахівці Міндоходів відзначають, що внесок цих підприємств у наповнення бюджетів є доволі вагомим. Так, протягом січня – серпня цього року до Зведеного бюджету області надійшло понад 2 млрд. 328 млн. гривень. Порівняно з аналогічним періодом 2012 року перераховані кошти збільшилися на 57,5 млн. грн.

Окрім цього, Закарпаття активно долучається до міжнародних проектів, однин з яких представлений у партнерстві з Угорщиною. Учасники проекту зосереджують діяльність на сферах довкілля, охорони здоров'я й безпеки населення, розвитку туристичної галузі та розбудови інфраструктури у сусідніх областях.

Реклама

Також з метою створення дієвого діалогу між Міністерством доходів та зборів України, інвесторською спільнотою у сфері розвитку податкової та митної політики, подальшого розвитку сервісної служби і залучення додаткових інвестицій при Міндоходів, працює Рада з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності. Завданнями та функціями цієї Ради є внесення пропозицій щодо пріоритетних напрямків та стратегічних цілей Міндоходів, що впливають на розвиток інвестиційної політики та підприємницької діяльності, а також рекомендацій щодо створення сприятливих умов для поліпшення інвестиційного клімату та умов ведення підприємницької діяльності в Україні.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно