Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тривають міжнародні змагання "Кубок Дружби - 2013": 700 представників із 10 європейських країн та 24 регіонів держави (ФОТО)

Тривають міжнародні змагання "Кубок Дружби - 2013": 700 представників із 10 європейських країн та 24 регіонів держави (ФОТО)

Тривають міжнародні змагання "Кубок Дружби - 2013": 700 представників із 10 європейських країн та 24 регіонів держави (ФОТО)
На Закарпатті тривають міжнародні змагання «Кубок Дружби - 2013» та чемпіонат України з багатоборства, присвячені 50-річчю з часу зародження на теренах колишнього СРСР нового виду спорту –...
ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті тривають міжнародні змагання «Кубок Дружби - 2013» та чемпіонат України з багатоборства, присвячені 50-річчю з часу зародження на теренах колишнього СРСР нового виду спорту – спортивного орієнтування. Це наймасштабніший за кількістю учасників і географічним охопленням спортивний захід на території області, в якому приймають участь майже 700 представників 10 європейських країн та 24 регіонів держави.

У суботу 28 вересня учасники долали дистанції неподалік від Оріховиць, що розташовані у передгір'ях південних відрогів Вігорлато-Гутинського вулканічного хребта. 48 спортсменів елітної категорії серед чоловіків долали трасу довжиною 17 кілометрів із 32 контрольними пунктами і загальним набором висоти понад півкілометра! Переможцем став учасник цьогорічного чемпіонату світу у Фінляндії, в недалекому минулому призер чемпіонату світу серед юніорів Руслан Глєбов з Дніпропетровська, який подолав складну дистанцію за 1:29.23. Срібну нагороду з результатом 1:37.59 виборов переможець Кубка Росії Олександр Харченко з Воронежу. Секундою пізніше нього фінішував бронзовий призер чемпіонату харків’янин Роман Долгіх. З дев’ятим та одинадцятим результатами відповідно до фінішу прийшли вихованці мукачівського СК «Товариш» Сергій Бабич та Дмитро Терпай, тринадцятим – Євген Сіротов з Ужгороду.

Реклама

В змаганнях жінок на дванадцятикілометровій трасі всі медалі вибороли представники збірної Харківської області: перше та третє місця зайняли сестри Вікторія та Олена Сухаревські, друге – Ганна Федосеєва.

Переможцями в інших вікових категоріях стали Анна Славіна, Родріго Славіньш і Арвідс Бруцис з Латвії, росіяни Ірина Лазарєва, Альона Ракова, Анна Честова, Валентина Кроткова, Максим Творогов та Генріх Заборський; Євген Титович з Білорусі, українці Тетяна Андросова з Південноукраїнська, Аліна Кримцева з Луганська, черкащани Олена Коган, Тетяна і Микола Божко, вінничанки Поліна Захарова та Людмила Яременко, мукачівка Ніна Расчупкіна, Калерія Тяпкіна та Олена Рудакова з Дніпропетровську, Надія Сердюк з Полтави, одеситка Наталія Михайлова, киянин Олег Лаврик, Руслан Єрмаков та Олександр Асмолов із Сімферополя, Володимир Слюсар з Лубен, харків’янин Андрій Половинко, сумчани Олена Богатир, Тетяна Бєломєстнова та Володимир Головко, Олександр Довгань з Хмельницького, буковинці Михайло Курка, Олександр Палагнюк та Іван Тумак і ужгородці Богдан Граб та Станіслав Паламарчук.

Реклама

У неділю «Кубок Дружби» завершується стартами на середніх дистанціях у «Шахтинському» лісі на північній околиці Ужгороду.

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно