Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заступник керівника краю поспілкувався із закарпатцями

Заступник керівника краю поспілкувався із закарпатцями
У п’ятницю, 27 вересня, відбулася пряма телефонна лінія «Запитай у влади» за участі заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича. Так, під час спілкування до Михайла Поповича звернулися...

У п’ятницю, 27 вересня, відбулася пряма телефонна лінія «Запитай у влади» за участі заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича.

ВІДЕО ДНЯ

Так, під час спілкування до Михайла Поповича звернулися стосовно відновлення телефонного зв’язку та знищення насаджень борщівника у селі Пасіка, на Свалявщині. Порушені питання будуть на контролі голови Свалявської РДА. Також звернувся житель села Кам'янське Іршавського району та попросив сприяння у будівництві дороги в селі. Михайло Попович передав питання на розгляд в профільне управління.

Також до заступника голови облдержадміністрації звернулася молода мама. Її дитині нещодавно виповнився рік і жителька Мукачева поцікавилася чи можна дитину через Інтернет зареєструвати у садочок. Наразі батьки отримали можливість записати свою дитину в дитячий садок через мережу Інтернет. Для цього потрібно за місцем проживання дитини, що потребує місце в ДНЗ, заповнити онлайн-форму заяви, а вже для підтвердження інформації, що зазначена в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів звернутися у відділі освіти (в ДНЗ) з оригіналами документів.

Реклама

- На виконання соціальних ініціатив та завдань глави держави щодо забезпечення доступу до дошкільної освіти в Закарпатті впроваджується практика електронної реєстрації дошкільнят для навчання. Також проходить реконструкція та ремонт закладів освіти, створення НВК, для забезпечення всіх умов для закарпатських дошкільнят.

Загалом до посадовця цього дня звернулося близько десятка осіб, які просили сприяння у вирішенні земельних питань, забезпеченні дровами у зимовий період тощо.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно