Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська область – серед п’ятірки найгірших областей України (ІНФОГРАФІКА)

Закарпатська область – серед п’ятірки найгірших областей України (ІНФОГРАФІКА)

Закарпатська область – серед п’ятірки найгірших областей України (ІНФОГРАФІКА)
У п´ятірку найгірших регіонів України за підсумками роботи в першому півріччі увійшли Закарпаття, Херсонщина, Волинь, Львівщина та Сумщина. Про це свідчить зведений рейтинг, складений...
ВІДЕО ДНЯ

У п´ятірку найгірших регіонів України за підсумками роботи в першому півріччі увійшли Закарпаття, Херсонщина, Волинь, Львівщина та Сумщина.

Про це свідчить зведений рейтинг, складений Кабінетом Міністрів України.

Реклама

Як випливає з документа, ефективність керівників регіонів оцінювалася за вісьмома критеріями соціально-економічного розвитку.

Так, найгірші оцінки в рейтингу отримав губернатор Сумської області Юрій Чмирь. Область посіла 27-місце за провал в таких напрямках, як державні фінанси, розвиток споживчого ринку, а також ринку праці.

Реклама

Друге місце з кінця зайняв губернатор Львівщини Юрій Шемчук, «забезпечивши» відставання регіону за економічними показниками.

Волинська область посіла 25-е місце, продемонструвавши відставання в інвестиційно-інноваційній діяльності, житлово-комунальному господарстві, захисті прав дітей і за показником рівня злочинності.

Херсонщина опинилася на 24-му місці за провал в інвестиційній діяльності, захисті прав дітей, ЖКГ, споживчому ринку і т.д.

Реклама

23-е місце дісталося Закарпатській області, яка показала незадовільні результати за показниками рівня злочинності, щодо захисту прав дітей, розвитку споживчого ринку.

У той же час, лідерами щодо соціально-економічного розвитку за перше півріччя 2013 стали: Київ - 1-е місце, Севастополь - 2-е місце, Крим - 3-е місце, Рівненська область - 4-е місце, Київська область - 5-е місце.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно