Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Забрідь урочисто відкрито оновлений дитячий садочок

У селі Забрідь урочисто відкрито оновлений дитячий садочок
Найголовніша проблема освіти – охоплюваність навчальними закладами наймолодших українців. Тому мережа дошкільних навчальних закладів у районі з кожним роком потребує розширення. Активно над...

Найголовніша проблема освіти – охоплюваність навчальними закладами наймолодших українців. Тому мережа дошкільних навчальних закладів у районі з кожним роком потребує розширення.

ВІДЕО ДНЯ

Активно над вирішенням цих питань працює й керівництво районної влади. Тому 24 вересня у село Забрідь завітало справжнє свято. Тут відбулося урочисте відкриття після реконструкції дитячого садочка.

З хлібом-сіллю тут зустрічали гостей. А вітання лунали цього дня й від вихованців закладу, які розповідали вірші та продемонстрували таланти співу.

Реклама

У святковій церемонії відкриття садочку взяли участь голова райдержадміністрації Василь Якубець та голова районної ради Василь Губаль, а також всі ті, хто допоміг у реконструкції цього закладу.

«Сьогодні ми маємо результат плідної співпраці. Тому приємно бачити, як цій події щиро радіють дітлахи. Адже вони повинні зростати в таких дошкільних навчальних закладах, де вони будуть отримувати комплексну підготовку до навчання у школі», – відмітив у своєму виступі голова Хустської районної ради Василь Губаль.

Реклама

Також очільник району подякував від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради всім, хто не покладаючи рук, працював над тим, аби сьогоднішня подія відбулася.

У вітальному слові сільський голова зазначив, що до цього дня йшлося більше двох років. «Це важлива подія для всіх нас. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби допомагати дитячому навчальному закладу. Тож нехай дітки тут виховуються у добрі та любові», – каже Михайло Рішко.

Найтепліші слова подяки лунали цього дня від завідуючої дитячим садочком Ганни Рішко. «Я щиро вдячна всім за підтримку та допомогу у вирішенні нашої проблеми. Надіюся, що й надалі ви будете допомагати нашому дошкільному навчальному закладі. Хочу зазначити, що сьогодні наш садочок відкриває двері для 60 дошкільнят. У нас працюватиме ясельна, середня та старша групи», – відмітила Ганна Дмитрівна.

Реклама

Далі відбулося урочисте перерізання червоної стрічки. Після цього представники влади та почесні гості відправились на невелику екскурсію навчальним закладом.

Враження тут переповнювали кожного. Адже все тут зроблено дуже гарно, для малечі є все необхідне. Зайшовши у приміщення, по-справжньому душа раділа, що Забрідь має такий чудовий освітянський заклад.

Хустська районна рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно