Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи

Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи

Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи
У середу, 25 вересня, голова Верховної Ради України, перший заступник голови Партії Регіонів України Володимир Рибак зустрівся із партійним активом Закарпатської обласної організації Партії Регіонів....

У середу, 25 вересня, голова Верховної Ради України, перший заступник голови Партії Регіонів України Володимир Рибак зустрівся із партійним активом Закарпатської обласної організації Партії Регіонів. Під час розмови із однопартійцями, політик звернув особливу увагу на важливість євроінтеграційних процесів, які нині тривають в Україні, а також розповів про основні напрямки соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича.

ВІДЕО ДНЯ

«Зараз ми з вами переживаємо історичний період для нашої держави. Вирішується, як і в якому напрямку ми розвиватимемося далі. Ви знаєте, що Президент висловився з цього питання однозначно: для України євроінтеграція - це питання номер один. І зараз над ним працюють усі політичні сили. Верховна Рада консолідувалася. Нас об’єднали саме євроінтеграційні закони. Сподіваюся, згуртована робота дасть очікуваний результат, і ми підпишемо Угоду про асоціацію з ЄС,» - заявив під час зустрічі Володимир Рибак.

Окрім того, спікер зосередив увагу на одному із головних пунктів євроінтеграційної роботи – безвізовому режимі:

Реклама

«Нам потрібно вирішити і питання візового режиму. Це наш обов’язок. І це зобов’язання, взяте перед своїми виборцями. Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи. Зараз це питання поетапно вирішується. Думаю, угода про асоціацію стане серйозним поштовхом у цьому напрямку,» - зауважив пан Рибак.

Говорили на зустрічі і про найактуальніші нині соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича:

Реклама

«Ми повинні виконувати обіцянки, які давали своїм виборцям. Ці обіцянки нині трансформовані в реформи та соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича. І завдяки цим ініціативам сьогодні ми робимо все можливе, щоб у майбутньому наші діти та внуки стали новим поколінням. Розумним, освіченим, здоровим, культурним, - наголосив спікер. - Для цього сьогодні докладаються всі зусилля: будуються перинатальні центри, відкриваються дитячі садочки, школи. Особливу увагу зараз приділяють саме цій сфері. В Україні тільки за останні два роки побудовано близько тисячі нових дитячих садків. І сьогодні Президент чітко окреслює наше завдання: забезпечити українським дітям комфортні умови виховання, доступ до якісної дошкільної освіти. У цьому – запорука успішного майбутнього України».

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно