Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулося підготовче засідання суду щодо двох міліціонерів, які обвинувачуються у незаконному затриманні людини та підробленні документів

Відбулося підготовче засідання суду щодо двох міліціонерів, які обвинувачуються у незаконному затриманні людини та підробленні документів

Відбулося підготовче засідання суду щодо двох міліціонерів, які обвинувачуються у незаконному затриманні людини та підробленні документів
Як повідомив старший прокурор відділу нагляду при проведенні досудового розслідування слідчими органів прокуратури області Віктор Ластовичак - на підставі обвинувального акту, враховуючи позицію...

Як повідомив старший прокурор відділу нагляду при проведенні досудового розслідування слідчими органів прокуратури області Віктор Ластовичак - на підставі обвинувального акту, враховуючи позицію державного обвинувача, суддею призначено судовий розгляд кримінального провадження.

ВІДЕО ДНЯ

25 вересня у Іршавському районному суді відбулось підготовче засідання у кримінальному провадженні, яке розслідувалось прокуратурою району за фактом вчинення двома працівниками Іршавського райвідділу міліції завідомо незаконного приводу, перевищення службових повноважень та службового підроблення стосовно закарпатця. Відтак, прокуратура у суді наполягатиме на прийнятті законного і неупередженого рішення щодо цих двох правоохоронців.

Як вже раніше повідомлялося, 2 вересня, прокуратурою Іршавського району скеровано до суду кримінальне провадження по обвинуваченню двох правоохоронців Іршавського РВ УМВС України у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 371 КК України (завідомо незаконні затримання, привід, домашній арешт або тримання під вартою). Один з них також обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень), а інший - за ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Реклама

Передувало цьому надходження до Іршавської районної прокуратури заяви місцевого мешканця, про те, що при незаконному затриманні на автобусній зупинці в м. Іршава, працівники районного РВ УМВС побили його та доставили у відділ міліції.

30 січня 2013 року, прокуратурою Іршавського району відомості про даний факт внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження. Згодом, 4 лютого, потерпілий знову звернувся до прокуратури із заявою про те, що один із вказаних міліціонерів, побачивши що його знімають, відібрав у нього мобільний телефон.

Реклама

В ході розслідування кримінального провадження, крім зазначених фактів, також встановлено, що один із причетних міліціонерів до вчинення злочину стосовно потерпілого, після примусового доставлення його у райвідділ міліції, вніс до офіційного документу неправдиві відомості стосовно заявника.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно