Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Рибак зустрівся із активом Закарпатської обласної організації Партія регіонів

Володимир Рибак зустрівся із активом Закарпатської обласної організації Партія регіонів

Володимир Рибак зустрівся із активом Закарпатської обласної організації Партія регіонів
У середу, 25 вересня, на Закарпатті із офіційним робочим візитом перебував голова Верховної ради України, перший заступник голови ПАРТІЇ РЕГІОНІВ України Володимир Рибак. Після поїздки областю та...

У середу, 25 вересня, на Закарпатті із офіційним робочим візитом перебував голова Верховної ради України, перший заступник голови ПАРТІЇ РЕГІОНІВ України Володимир Рибак. Після поїздки областю та спілкування із представниками місцевих ЗМІ, спікер зустрівся також із активом Закарпатської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

ВІДЕО ДНЯ

Найперше Володимир Рибак вручив партійні квитки нещодавно прийнятим членам ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. Серед них, зокрема і директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Маріанна Кляп, а також директор Інституту економіки та міжнародних відносин Ужгородського національного університету Микола Палінчак.

Окрім того, за вагомий особистий внесок у становлення ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, сумлінну роботу з реалізації програмних завдань і статутних положень партії, розбудови та зміцненню партійних організацій Володимир Рибак вручив партійцям грамоти, а також наручні годинники з логотипом партії керівникам первинних партійних організацій області.

Реклама

- Я добре знаю, що сьогодні Закарпатська обласна організація ПАРТІЇ РЕГІОНІВ є однією із найпотужніших партійних організацій у всій Західній Україні. Для нас це особлива партійна організація. Тож дозвольте мені передати особисте вітання почесного голови партії Віктора Януковича та наголосити: він ставиться із великою повагою до кожного з вас, - зауважив під час розмови із закарпатськими регіоналами Володимир Рибак.

Завершуючи зустріч із партійним активом, голова Закарпатської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олександр Ледида зазначив:

Реклама

- Відрадно, що членами обласного осередку ПАРТІЇ РЕГІОНІВ є закарпатці з активною громадською позицією – Закарпаття навіть у Верховній Раді представлене групою депутатів, котрі спільно працюють на обласну громаду. Переконаний, що разом нам вдасться виправдати високий рівень довіри людей.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно