Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники затримали автомобіль вартість майже 500 тисяч гривень (ФОТО)

Прикордонники затримали автомобіль вартість майже 500 тисяч гривень (ФОТО)

Прикордонники затримали автомобіль вартість майже 500 тисяч гривень (ФОТО)
Це вже другий випадок за останні кілька днів. Вчора у митному пункті пропуску «Дяково» було припинено спробу громадянина Казахстану перемістити через митний кордон України легковий автомобіль...

Це вже другий випадок за останні кілька днів.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора у митному пункті пропуску «Дяково» було припинено спробу громадянина Казахстану перемістити через митний кордон України легковий автомобіль марки «BMW X6 XDRIVE 35I» 2009 року випуску з порушенням митного законодавства, надавши інспекторам неправдиві відомості щодо ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу.

В іншому випадку громадянин Словаччини слідував на «BMW Х5 XDRIVE 35d» зі Словацької Республіки до України. Для перетину українського кордону він обрав пункт пропуску «Ужгород» Чопської митниці Міндоходів.

Реклама

Як підставу для переміщення автомобіля через митний кордон, словак подав органу доходів і зборів свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Однак, у працівників Чопської митниці Міндоходів виникла підозра щодо цілісності ідентифікаційного номерного позначення кузова, а саме можливого внесення до нього механічних змін.

У відповідності до статті 327 Митного кодексу України, до митного контролю вказаного автомобіля було залучено експерта. В ході митного огляду експертиза виявила втручання в ідентифікаційне номерне позначення кузова та встановила, що першочергове номерне позначення було видалено і на його місце нанесено інше.

Реклама

Таким чином, громадянин Словаччини намагався перемістити через кордон України «BMW» моделі «Х5 хDrive 35d», з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу доходів і зборів як підстави для його переміщення документів, що містять неправдиві відомості і є підставою для переміщення іншого автомобіля. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статтею 483 Митного кодексу України, тож, на підставі статті 511 цього кодексу, безпосередній предмет порушення тимчасово вилучено, - повідомили Закарпаття онлайн в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно