Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студенти-драгоманівці представили працівникам НПП "Синевир" проекти туристичних продуктів

Студенти-драгоманівці представили працівникам НПП "Синевир" проекти туристичних продуктів

Студенти-драгоманівці представили працівникам НПП "Синевир" проекти туристичних продуктів
Для дозвілля та оздоровлення відпочивальників на навчально-оздоровчій базі НПУ ім.Драгоманова, майбутні менеджери по туризму представили два проекти туристичних продуктів, які розважать туристів....

Для дозвілля та оздоровлення відпочивальників на навчально-оздоровчій базі НПУ ім.Драгоманова, майбутні менеджери по туризму представили два проекти туристичних продуктів, які розважать туристів. Перший проект є оздоровчо-лікувальним із використанням мінеральної води «Колочава». На території навчально-оздоровчої бази можна скупатися у чані із гарячою мінеральною водою, а додавання трав та спеціальна музика для розслаблення чудово допоможуть зняти стрес та оздоровити втомлений організм.

ВІДЕО ДНЯ

Другий проект туристичного продукту, розроблений студентами, має кулінарний характер. Смачні та здорові місцеві страви із домашніх продуктів у поєднанні із конкурсами та видовищним дійством запам’ятаються надовго. Студенти талановито продемонстрували, як можна із звичайного обіду влаштувати ціле шоу та розважити туристів. Вони поділилися на дві команди і влаштували конкурс по приготуванню закарпатської національної страви рокот-крумплі.

«Мета обрядових дійств – сформувати такі туристичні продукти, які можна використовувати на навчально-оздоровчій базі на території НПП "Синевир" для дозвілля відпочиваючих та туристів, - розповідає доцент кафедри туризму Оксана Борисова. – Ваш край має дивовижні туристичні ресурси, треба лише правильно їх організувати та використовувати".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно