Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

20-річний хлопець вкрав коня та підводу

20-річний хлопець вкрав коня та підводу
Іршавські правоохоронці затримали 20-річного мешканця с.Ільниця, який вкрав коня та підводу в урочищі «Доротино», яке знаходиться між селами Ільниця та Брід. Крадене міліціонери повернули господарю,...

Іршавські правоохоронці затримали 20-річного мешканця с.Ільниця, який вкрав коня та підводу в урочищі «Доротино», яке знаходиться між селами Ільниця та Брід. Крадене міліціонери повернули господарю, а конокрада очікує кримінальна відповідальність.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Іршавського районного відділу міліції зателефонував пенсіонер із села Брід, який повідомив, що в нього невідома особа викрала коня разом із підводою.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група на чолі з заступником начальника Іршавського райвідділу міліції підполковником Мироном Лещишином. Кінь для пенсіонера був справжнім помічником по господарству, без нього як без рук, пояснив потерпілий працівникам міліції. Пенсіонер спершу два дні розшукував коня самотужки, думав, що він десь заблукав, так як його залишив без нагляду на пасовищі. Але пошуки позитивного результату не дали, а коли потерпілий виявив ще й пропажу підводи, яка знаходилась неподалік у загороді, то звернувся до правоохоронців.

Реклама

Оперативник капітан міліції Михайло Сухан, отримавши опис тварини та підводи, пішов опитувати односельчан потерпілого. Селяни розповіли, що напередодні у селі був підозрілий чоловік, який поїхав у село Білки, і можливо він причетний до крадіжки коня.

Отримавши дану інформацію, Михайло Сухан поїхав у Білки, де йому селяни повідомили, що нещодавно у них був у гостях чоловік з конем на підводі і поїхав він до своєї співмешканки у село Дубрівка.

Реклама

Міліціонер йшов прямо по слідам конокрада. Відвідавши його співмешканку, довідався, що підозрюваний, можливо, разом з викраденим конем та підводою може знаходитись на сміттєзвалищі. Дійсно, неподалік сміттєзвалища Михайло Сухан побачив на підводі підозрюваного. Спочатку конокрад запевняв правоохоронця, що кінь та підвода його власність. У подальшому при розмові підозрюваний зізнався у скоєному: мовляв, побачив коня у полі без господаря, а ще й неподалік підводу, тож вирішив викрасти...

Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідчий Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Шкарампота проводить досудове розслідування та перевіряє чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Тепер господар на підводі вивозить зібраний урожай із поля, а зловмисника очікує суд.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно