Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чергове побиття футбольного судді на Закарпатті

Чергове побиття футбольного судді на Закарпатті
Цього разу інцидент трапився у неділю, 22 вересня, під час "першолігівської" гри у Великій Копані команд "Копаня" та "Говерла" (Ясіня). На 79-й хвилині гравець "Говерли" Цуперяк виніс м’яч зі...

Цього разу інцидент трапився у неділю, 22 вересня, під час "першолігівської" гри у Великій Копані команд "Копаня" та "Говерла" (Ясіня).

ВІДЕО ДНЯ

На 79-й хвилині гравець "Говерли" Цуперяк виніс м’яч зі своєї половини поля, Новіков продовжив політ шкіряної кулі, а Гафіяк на швидкості ввірвався в штрафну й технічно перекинув воротаря господарів - 2:1. Через дві хвилини «Копаня» втратила реальний шанс зрівняти рахунок. Знову Свищо пробивав штрафний з лівого флангу – Кудла не зумів зафіксувати м’яч. Дудаш добивав із 5-6 метрів, але м’яч пролетів мимо площини воріт. А ще через хвилину відбулася подія, якій не місце у футболі.

Після передачі з правого флангу, на думку великокопанців, м’яч зачепив руку захисника "Говерли" Валерія Цуперяка. Арбітр матчу Юрій Бобаль жестом показав, що гру можна продовжувати. Втомлені гравці господарів побачили тут свій останній шанс і розпочали атаку на арбітра. Після штовханини капітан «Копані» вдарив арбітра в обличчя. Бобаль покинув межі поля. Уболівальники в конфлікт не вступали. Коли арбітр пішов у роздягальню, вони почали вимагати продовження гри. Десь біля 150 чоловік заблокували суддівську. Додатковий наряд міліції навів порядок. Арбітри виїхали зі стадіону. Гра так і не закінчилася.

Реклама

Інцидент буде розглянуто на засіданні ФФЗ.

Тим часом перемога дозволила команді з Ясіня продовжити боротьбу за "золото" першості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно