Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На чотири з половиною роки позбавлення волі засудили закарпатця за контрабанду ртуті

На чотири з половиною роки позбавлення волі засудили закарпатця за контрабанду ртуті

На чотири з половиною роки позбавлення волі засудили закарпатця за контрабанду ртуті
15 вересня ц.р. набув чинності вирок Дубровицького районного суду Рівненської області стосовно жителя Закарпатської області, який намагався контрабандним шляхом вивезти до сусідньої країни небезпечну...

15 вересня ц.р. набув чинності вирок Дубровицького районного суду Рівненської області стосовно жителя Закарпатської області, який намагався контрабандним шляхом вивезти до сусідньої країни небезпечну отруйну речовину - ртуть.

ВІДЕО ДНЯ

6 червня ц.р. співробітники СБУ спільно з прикордонниками, митниками та працівниками МНС Рівненської області затримали правопорушника в залізничному потязі сполученням “Рівне-Удрицьк”.

У ході огляду його особистих речей правоохоронці виявили та вилучили приховану у «барсетці» металеву ємність, у якій знаходилось майже два кілограми хімічної речовини першого класу небезпеки – ртуті металевої. Отруйну речовину зловмисник намагався незаконно переправити на територію сусідньої держави з метою подальшого продажу.

Реклама

Того ж дня слідчими УСБУ в Рівненській області зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч2 ст.15 ч.1 ст.201(контрабанда) та ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Рішенням суду зловмисника визнано винним в інкримінованих йому злочинах та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки та 6 місяців з іспитовим терміном 3 роки та конфіскацією предмету контрабанди.

Реклама

Прес-центр СБ України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно