Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Серійний ужгородський злодій попався під час чергової крадіжки

Серійний ужгородський злодій попався під час чергової крадіжки

Серійний ужгородський злодій попався під час чергової крадіжки
Ужгородські міліціонери на «гарячому» впіймали місцевого жителя, який облюбував обкрадати місцевих мешканців. Забирав все, що погано лежало. На його рахунку близько семи крадіжок. Попався...

Ужгородські міліціонери на «гарячому» впіймали місцевого жителя, який облюбував обкрадати місцевих мешканців. Забирав все, що погано лежало. На його рахунку близько семи крадіжок.

ВІДЕО ДНЯ

Попався чолов’яга, коли намагався обчистити підвал 60-річного місцевого мешканця. Під час відпрацювання міста оперативники карного розшуку Федір Феєр, Назарій Потічний та Микола Копосович побачили, як низькорослий чоловік грузить на старенький, обдертий, грязний дитячий візок акумуляторну батарею, два зарядні пристрої до неї та пустий сейф, біля під’їзду одного з будинків міста.

Підійшли ближче, побачили вже знайомого їм 27-річного раніше судимого чоловіка ромської народності. Попався він міліціонерам нещодавно за крадіжку 150 метрів чотирьохжильного мідного кабелю з новобудови, чим завдав шкоди власникам будівлі на суму 3500 грн.

Реклама

Наслідив він і в Ужгородському районі. З одного дворогосподарства в селі Баранинці поцупив мобільний телефон «Samsung». За словами 40-річного потерпілого, в той день він порався по господарству, телефон залишив на лавочці в дворі. Каже, що він навіть не помітив, хто забрав мобільтник. Думав, що рідні вирішили над ним пожартувати. Однак згодом зрозумів, що це хибна думка.

Має злодій на рахунку і крадіжку з проникненням в гаражі місцевих мешканців. За допомогою лома відгинав металеві листи на гаражах. Проникав усередину через бокову стінку або дах. За допомогою ліхтарика «вишукував» найцінніше та найдорожче, брав те, на чому можна заробити… Таким чином обікрав два гаражі.

Реклама

Ще з одного підвального приміщення поцупив мішок з металобрухтом та акумуляторну батарею. Обікрав навіть одну з майстерень Ужгорода. Зламавши навісний замок на дверях майстерні та викрав електрофлекс, електроточило, набір ключів, електродвигун, електродрель та 27 метрів кабелю.

Крадій розповів правоохоронцям, що тривалий час ніде не працює. Піти на крадіжку його штовхнула відсутність постійного заробітку для утримання родини, адже має двох мололітніх діток, яким щодня потрібна їжа… Однак, працювати не дуже хочеться…. Гроші заробляти вирішив злочинним шляхом. До «заробітків» готувався заздалегідь. Вдень обирав «об’єкти» злочину, а дочекавшись сутінків, доводив свій злочинний намір до кінця.

Викрадав все, що потрапляло під руку. Приховавши сліди проникнення, крадій швидко зникав з місця злочину. Викрадені речі наступного ж дня продавав на місцевих ринках. Легка нажива викликала у зловмисника відчуття ейфорії та безкарності, він вже не міг зупинитися. І жадібність його таки згубила.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно