Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородців запрошують до створення путівника нетиповими місцями Ужгорода

Ужгородців запрошують до створення путівника нетиповими місцями Ужгорода

Ужгородців запрошують до створення путівника нетиповими місцями Ужгорода
28 вересня ужгородці зможуть «загубитися» у власному місті й за власними маршрутами створити путівник. В цьому полягає ідея неформального проекту, який реалізує студентка факультету туризму та...

28 вересня ужгородці зможуть «загубитися» у власному місті й за власними маршрутами створити путівник. В цьому полягає ідея неформального проекту, який реалізує студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ Марія Транчич у рамках програми «Майстерня громадської активності». Квест-путівник "Но, і ДЕ я?» після створення буде доступний в мережі для кожного, а наразі до організації запрошують усіх охочих.

ВІДЕО ДНЯ

Для того, щоб стати учасником проекту, потрібно заповнити електронну анкету https://docs.google.com/forms/d/1INSupuPgPPt9JBu4_QEZ...

«Путівник має бути нестандартними місцями Ужгорода, без назв вулиць, номерів і чітких напрямків. Його мета - привести туриста у місця, які відомі лише ужгородцям, які не знайдеш у звичайних путівниках. «Но, і де я?» полягає у тому, щоб загубитися у власному місті», - пояснює Марія Транчич.

Реклама

Основою створення путівника стане гра або квест. Маршрути прокладатимуть самі учасники, найімовірніше, що це буде три команди по шестеро осіб в кожній, а також модератор, який буде їх підтримувати і направляти під час мандрівки. Точне місце й початок події організатори повідомлять згодом. Охочих долучитися до створення нестандартного путівника просять слідкувати за оновленнями у групі http://vk.com/club58008925.

Наталія Каралкіна

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно