Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейтинг губернаторів: Олександр Ледида посів десяте місце

Рейтинг губернаторів: Олександр Ледида посів десяте місце
У рейтингу губернаторів видання "Коментарі", за підсумками першого півріччя, поставило Олександра Ледиду на 10-е місце. "Ледиду обнадіяли плани Януковича" – саме під таким заголовком видання...

У рейтингу губернаторів видання "Коментарі", за підсумками першого півріччя, поставило Олександра Ледиду на 10-е місце.

ВІДЕО ДНЯ

"Ледиду обнадіяли плани Януковича" – саме під таким заголовком видання розмістило роз’яснення позиції губернатора Закарпатської області. Закарпаття знаходиться на другому місці серед регіонів з найвищою народжуваністю і найнижчою смертністю, на третьому - за динамікою будівництва. Однак, хоча обсяги будівельної продукції в першому півріччі виросли на 21,5 % (порівняно з аналогічним періодом минулого року), слабким місцем економіки області залишається невисока інвестиційна привабливість: по освоєним капітальним інвестиціям на душу населення Закарпаття посіло третє місце знизу.

Губернатор Олександр Ледида (26,5 бала і десяте місце) паралельно займається створенням проектів і пошуками фінансування. Ще торік він здивував земляків грандіозними планами будівництва підземних відділень алергологічної лікарні на території покладів кам'яної солі в Тереблянській купелі Солотвинської западини. Вартість нового проекту перевищує 278 млн. грн. Поки з держбюджету виділено 5 млн. (менше 2% від необхідної суми). За словами губернатора, ці гроші виділені за дорученням Президента на попередній проект і геологорозвідку. Ледида сподівається отримати проектно-кошторисну документацію до кінця року.

Реклама

Крім того, губернатор розраховує залучити інвестиції для реалізації проекту "Олімпійська надія - 2022". Відповідно до президентського указу розроблений план заходів, в якому передбачені будівництво і реконструкція об'єктів спортивної , туристичної та інженерної інфраструктури, а також розвиток транспортної мережі. Коли план буде затверджений, Ледиді залишиться знайти інвесторів.

За матеріалами Ліга.нет та видання "Коментарі"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно