Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шахрай намагався виманити гроші у чоловіка, пропонуючи йому фото його дружини з іншим

Шахрай намагався виманити гроші у чоловіка, пропонуючи йому фото його дружини з іншим

Шахрай намагався виманити гроші у чоловіка, пропонуючи йому фото його дружини з іншим
За 300 гривень ужгородець мав викупити компроментуючі фотографії своєї дружини. Гроші потрібно було перерахувати через термінал на рахунок мобільного телефону, який повідомив шахрай. «У мене є...

За 300 гривень ужгородець мав викупити компроментуючі фотографії своєї дружини. Гроші потрібно було перерахувати через термінал на рахунок мобільного телефону, який повідомив шахрай.

ВІДЕО ДНЯ

«У мене є кілька фотографій вашої дружини з іншим чоловіком, що свідчить про її зраду. Готовий їх надіслати поштою - за окрему виногороду. Поповніть рахунок за номером мобільного телефону та вкажіть адресу свого місця проживання», - такі слова почув по телефону від незнайомця 35-річний ужгородець.

«У вірності своєї дружити я впевнений. Кажуть, є на світі жінки, які не зраджують своїх чоловіків… Це саме про мою дружину. До того ж, телефонний шахрай не знав ні імені моєї дружини, ні її прізвища, ні місця нашого проживання. Я одразу запідозрив неладне. Тому, не гаючи часу, звернувся до міліції», - каже чоловік.

Реклама

Міліція закликає громадян бути обачними, не довіряти подібним телефонним повідомленням, головна мета яких – обманним шляхом заволодіти грошовими коштами. Якщо вам зателефонували невідомі та під різними приводами просять перерахувати гроші – не гайте часу, дзвоніть 102 або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця та збереже кошти.

А щодо даного факту з «викривальними» фото, то дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно