Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова ОДА взяв участь у відкритті та урочистому запуску маятника Фуко в УжНУ

Голова ОДА взяв участь у відкритті та урочистому запуску маятника Фуко в УжНУ

Голова ОДА взяв участь у відкритті та урочистому запуску маятника Фуко в УжНУ
У середу, 18 вересня, Олександр Ледида ознайомився із вже проведеними ремонтними роботами та станом підготовки до нового опалювального сезону в Ужгородському національному університеті. Наразі...

У середу, 18 вересня, Олександр Ледида ознайомився із вже проведеними ремонтними роботами та станом підготовки до нового опалювального сезону в Ужгородському національному університеті.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі біля вузу зводять нову котельню, яка обігріватиме головний корпус. Також приступили до робіт над котельнею, що обігріватиме обидва гуртожитки поблизу університету. Роботи планують завершити в жовтні.

- Ужгородський університет – це заклад, який підтверджує статус найкращого та найбільшого вузу на теренах Закарпаття. І це пов’язано не тільки із кількістю студентів, які тут навчаються, а і з якістю освіти та проектами, що тут реалізовують. Маю надію, що вуз належно підготується і до опалювального сезону, тож котельні запустять у заявлені строки та студенти навчатимуться у комфортних умовах. Це ж стосується і гуртожитків. Адже, батьки з усього Закарпаття, інших областей довіряють університету своїх дітей, та, звичайно хочуть, щоб умови для їхніх дітей створювали якнайкращі. Створення таких умов – особисте завдання глави держави. Студенти Ужгорода мають вчитись і жити в комфортних умовах, звідкіля б вони не приїхали. - зазначив Олександр Ледида.

Реклама

Також в університеті оновлюють внутрішні приміщення, зокрема міняють старі дерев’яні віконні рами на нові металопластикові та перекриття даху.

Відтак, голова ОДА взяв участь у відкритті та урочистому запуску маятника Фуко. За словами представників університету, маятник безперервної дії в УжНУ - наразі єдиний в Україні та на пострадянському просторі.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно