Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колишнє військове містечко перетворили на наркоплантацію

Колишнє військове містечко перетворили на наркоплантацію
Почалось все з того, що вечірньої пори свалявські міліціонери зупинили в м.Сваляві підозрілого чоловіка, який вів себе неадекватно. Ним виявився 28-річний непрацюючий місцевий мешканець. Коли в...

Почалось все з того, що вечірньої пори свалявські міліціонери зупинили в м.Сваляві підозрілого чоловіка, який вів себе неадекватно. Ним виявився 28-річний непрацюючий місцевий мешканець.

ВІДЕО ДНЯ

Коли в молодика перевірили вміст кишень, то знайшли в кишені штанів поліетиленовий пакет, в якому містилося 50 грамів марихуани. На запитання, звідки взяв, свалявець зізнався, що знає, де ростуть коноплі…

Як з′ясувалося, чоловік цей незаконно висіяв на території колишнього військового містечка, розташованого в Сваляві, 10 рослин конопель. Наркоділок дбайливо доглядав за міні-плантацією, а коли вона дозріла, то почав збирати «урожай». Марихуану готував для власного вживання й, очевидно, для збуту.

Реклама

На момент приходу правоохоронців на вказаному ним місці залишилося тільки три рослини конопель. Тепер на зловмисника очікує передбачена законом відповідальність за незаконний посів і вирощування конопель.

У тій же Сваляві пізно ввечері дільничні інспектори затримали двох молодиків віком 22 та 24 роки, які зібрались на березі річки Латориця на околиці міста, аби покурити «травку». У зловмисників вилучили саморобний пристрій для вживання дурман-зілля, так званий бульбулятор, із залишками марихуани.

Реклама

У Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від жителя Кольчино про те, що біля автозаправки в їхньому селі якісь особи продають речовину, схожу на марихуану… На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група й було затримано 25-річну жительку Мукачева, в якої в кишені куртки знайшли поліетиленовий пакет із 7 грамами марихуани. Наркотичну речовину вилучено, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно