Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завтра вирішуватиметься питання про повернення на двосторонній рух по вулиці Швабській

Завтра вирішуватиметься питання про повернення на двосторонній рух по вулиці Швабській

Завтра вирішуватиметься питання про повернення на двосторонній рух по вулиці Швабській
Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 17 вересня, на засіданні транспортної комісії міськвиконкому. Пропозицію комісія винесла на розгляд міськвиконкому, який відбудеться завтра. Як нагадав...

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 17 вересня, на засіданні транспортної комісії міськвиконкому. Пропозицію комісія винесла на розгляд міськвиконкому, який відбудеться завтра.

ВІДЕО ДНЯ

Як нагадав заступник міського голови, голова комісії Юрій Беляков, односторонній рух тут встановили близько року тому в зв’язку з ремонтом вулиці.

Однак досвід показав, що двосторонній рух треба відновити. «На Проспекті, на жаль, стоїть дуже багато машин, особливо зранку, коли дітей ведуть в школи та дитсадки. Водночас, люди, яким треба на Петефі, їдуть через вул. Льва Толстого, де стоять два світлофори. Все це створює затори. Тому до нас вже зверталися й міські депутати з проханням повернути двосторонній рух по вул. Швабській», - пояснив Юрій Володимирович.

Реклама

Представник ДАІ, присутній на комісії, зауважив, що інспекція лише за, оскільки вони з самого початку були проти встановлення там одностороннього руху.

Що стосується паркування, то члени комісії вважають, що доцільно по правій стороні вулиці зупинку заборонити. По лівій же дозволити паркування лише до розгалуження на дві смуги перед перехрестям.

Реклама

Якщо виконком рішення підтримає, Швабська стане двосторонньою до 1 жовтня. До цього часу треба буде поінформувати городян про нові умови через ЗМІ та встановити нові знаки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно