Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік побив свого знайомого до смерті

Чоловік побив свого знайомого до смерті
Ця трагедія сталася днями в селі Красна Тячівського району. Двоє знайомих, які цілий день працювали разом по найму, після закінчення робочого дня вирішили ввечері зайти в гості до приятеля, аби...

Ця трагедія сталася днями в селі Красна Тячівського району. Двоє знайомих, які цілий день працювали разом по найму, після закінчення робочого дня вирішили ввечері зайти в гості до приятеля, аби розслабитися за чаркою.

ВІДЕО ДНЯ

Розпивали горілку. Один із захмелілих гостей, громадянин Н., почав ображати нецензурними словами господаря, а далі наніс тому удар рукою в голову. У відповідь громадянин Г. наніс своєму кривднику два удари ногою у спину та зіштовхнув зі сходів, а далі завдав лежачому ще два удари ногою в область живота. Внаслідок цього потерпілому було спричинено тілесні ушкодження у вигляді перелому двох ребер та розриву селезінки.

Після бійки кривдник не наважився викликати швидку, й лише наступного дня, побачивши що потерпілому зовсім зле, пішов за допомогою до жінки, яка розуміється на домашній медицині. Однак не застав її вдома, а коли повернувся в будинок, то побачив, що його жертва вже померла.

Реклама

Зловмисника затримано, йому пред’явлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Обставини скоєння злочину повинно з′ясувати слідство.

Іван Філіп

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно