Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • П’яний чоловік напав на міліціонера і вдарив його металевим ломиком по голові

П’яний чоловік напав на міліціонера і вдарив його металевим ломиком по голові

П’яний чоловік напав на міліціонера і вдарив його металевим ломиком по голові
Житель с. Чорна Тиса Рахівського району 30-річний Іван, котрий працює дільничним інспектором райвідділу саме перебував у відпустці. 15 вересня «шериф» повертався від своєї матері, до котрої завітав у...

Житель с. Чорна Тиса Рахівського району 30-річний Іван, котрий працює дільничним інспектором райвідділу саме перебував у відпустці. 15 вересня «шериф» повертався від своєї матері, до котрої завітав у гості. І тут на мобільний телефон йому зателефонувала односельчанка 40-річна Олена. Жінка повідомила, що її 27-річний співмешканець, знаходячись напідпитку веде себе вкрай агресивно і просила прийти на допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

Візит працівника міліції ніби охолодив пил молодого господаря. При детальній розмові Михайло пообіцяв поводити себе пристойно. Коли, здавалося б, розмова була вичерпана, то Іван спокійно подався до виходу. У цей час п’яний зловмисник зненацька схопив металевий ломик і вдарив нею по голові офіцера… Після того бив ще…

Пораненому дільничному довелося звернутися по допомогу до медиків, котрі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану тім’яної ділянки голови справа, гематому правого ока. Потерпілого помістили в неврологічне відділення райлікарні на стаціонарне лікування. Наразі сільського хулігана затримано. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

Реклама

До слова, за свої хуліганські дії Михайло неодноразово мав клопіт з міліцією. Та схоже, цього разу йому доведеться опинитися на лаві підсудних та отримати реальний термін ув’язнення.

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно