Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечині за одну ніч викрали відразу два автомобілі

У Перечині за одну ніч викрали відразу два автомобілі
66-річний житель м. Перечин заявив про пограбування рано вранці 11 вересня. За словами пенсіонера, у ніч на середу з-під вікон його будинку зник його «ЗАЗ-1102». У баку автотранспорту було близько 20...

66-річний житель м. Перечин заявив про пограбування рано вранці 11 вересня. За словами пенсіонера, у ніч на середу з-під вікон його будинку зник його «ЗАЗ-1102». У баку автотранспорту було близько 20 л бензину. Ключі від замка запалювання були у господаря.

ВІДЕО ДНЯ

Коли правоохоронці кинулися на пошуки зниклого автомобіля, виявилося, що крадієві не вдалося втекти далеко: транспортний засіб знайшли покинутим за 200 м від місця викраденням. Замок запалювання був пошкоджений.

Також мало не залишився без транспортного засобу 38-річний житель м. Перечин: невідомий зловмисник викрав його "ВАЗ-2105". У баку було всього 5 л бензину, однак, у бардачку водій залишив документи на авто. Транспортний засіб вдалося відшукати у полі на околиці Перечина, щоправда у понівеченому стані: розбите переднє лобове скло, заднє скло, розбита права фара, заламані праві передні двері.

Реклама

Очевидно, ці два злочини були скоєї однією і тією ж людиною, або групою осіб. Горе-крадіїв шукають правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно