Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Після гарно проведеної ночі з новим знайомим жінка виявила зникнення золота і грошей

Після гарно проведеної ночі з новим знайомим жінка виявила зникнення золота і грошей

Після гарно проведеної ночі з новим знайомим жінка виявила зникнення золота і грошей
Днями, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції, звернулася 41-річна Вероніка, місцева мешканка. Жінка повідомила, що її знайомий Василь, перебуваючи в гостях, шляхом вільного...

Днями, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції, звернулася 41-річна Вероніка, місцева мешканка.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка повідомила, що її знайомий Василь, перебуваючи в гостях, шляхом вільного доступу викрав золотий ланцюжок з кулоном, золоті сережки та 450 гривень. Загальна сума завданого збитку становить 4 тисячі гривень.

Напередодні ввечері Вероніка вирішила відпочити в одному з нічних закладів міста. Там і познайомилася з Василем. Невдовзі жінка запросила «нового приятеля» в гості «на чашку кави». Крадій з радістю зголосився.

Реклама

Весь вечір провели разом – спілкувалися, веселилися, випивали… А прокинувшись вранці, жінка не лише виявила відсутність кавалера, а й своїх коштовностей та грошей. Зі слів потерпілої, він був такий тихий, привітний, ввічливий, навіть подумати не могла, що він здатен на крадіжку.

Отримавши прикмети крадія міліціонери, протягом декількох годин встановили його особу та місце проживання. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 27-річний місцевий мешканець, який після повернення з місць ув’язнення, на роботу не влаштувався, систематично пиячив і вів паразитичний спосіб життя.

Реклама

Наразі злодюжка спілкується з міліціонерами. Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

У недалекому майбутньому крадія чекає досить неприваблива перспектива: відповідно до Кримінального кодексу йому загрожує відповідальність у виді чималого штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років — повідомив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно