Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 100 літрів бограчу, 55 літрів токану з бринзою і 50 літрів гуцульського баношу приготували учасники другої закарпатської гостини

100 літрів бограчу, 55 літрів токану з бринзою і 50 літрів гуцульського баношу приготували учасники другої закарпатської гостини

100 літрів бограчу, 55 літрів токану з бринзою і 50 літрів гуцульського баношу приготували учасники другої закарпатської гостини
100 літрів бограчу, 55 літрів токану з бринзою і 50 літрів гуцульського баношу приготували учасники другої закарпатської гостини, що відбулася минулої суботи у Києві. Попри дощовий ранок у музеї...

100 літрів бограчу, 55 літрів токану з бринзою і 50 літрів гуцульського баношу приготували учасники другої закарпатської гостини, що відбулася минулої суботи у Києві. Попри дощовий ранок у музеї архітектури та побути в Пирогові зібралось понад 230 осіб. А головною метою гостини організатори вбачали познайомити «новоприбулих» закарпатців (в основному першокурсників столичних вишів) із тими закарпатцями, хто вже давно мешкає у столиці.

ВІДЕО ДНЯ

«Першачків» було майже 2 десятки. «У нашому товаристві «офіційно» майже 360 осіб, але тільки у мене особисто є понад 4000 телефонів наших земляків у Києві», - каже один з організаторів зустрічі Іван Магей.

Наступного року, за його словами, знову відбудеться закарпатська гостина. Утім, можливо, її змістять на першу суботу вересня, щоб розвести у часі із рахівським фестивалем «Гуцульська бриндзя». Бо цього року чимало киян пропустили гостину, поїхавши на улюблений фестиваль до Рахова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно