Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві планують вперше провести хресний хід по вулицях міста

У Тячеві планують вперше провести хресний хід по вулицях міста

У Тячеві планують вперше провести хресний хід по вулицях міста
Актуальні проблеми життя району обговорили сьогодні на понеділковій нараді в Тячівській районній державній адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Івана Бринзяника. Участь у нараді...

Актуальні проблеми життя району обговорили сьогодні на понеділковій нараді в Тячівській районній державній адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Івана Бринзяника. Участь у нараді також взяли перший заступник голови Василь Каганець, заступник голови Василь Буга, керівник апарату державної адміністрації Дмитро Онуфрій, а також керівники структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району.

ВІДЕО ДНЯ

В роботі наради присутніми підведено підсумки щодо роботи за минулий тиждень та окреслено план дій на наступний.

Зокрема, наголошено на належній організації відзначення на Тячівщині важливих дат та подій, на які багатий поточний тиждень, серед них: День фізкультури та спорту, міжнародна конференція, День лісоруба та хресний хід по вулицям Тячева, який вперше планують провести в місті.

Реклама

Присутніми також розглянуто питання підготовки до зими закладів освіти та медицини, звернуто увагу на те, що вони забезпечені дровами та вугіллям відповідно до вимог.

Проаналізовано також стан виконання обов’язків соціальних працівників району, щодо роботи яких у Івана Васильовича виникли певні зауваження. Очільник району закликав активізувати їх роботу в населених пунктах Тячівщини з метою забезпечення отримання інформації щодо загальної картини соціального стану населення.

Реклама

Обговорено також інші проблеми життєдіяльності району, серед яких легалізація робочої сили, ситуація з харчуванням у шкільних їдальнях району, стан ремонту доріг та газифікації населених пунктів, де наразі тривають відповідні роботи. Звернуто увагу й на необхідні профілактичні заходи в окремих селах та селищах району щодо зниження рівня інфекційної захворюваності на гепатит В.

За підсумком наради голова райдержадміністрації Іван Бринзяник дав відповідні вказівки та доручення.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно