Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Податкова міліція Закарпаття зафіксувала майже 100 кримінальних правопорушень

Податкова міліція Закарпаття зафіксувала майже 100 кримінальних правопорушень

Податкова міліція Закарпаття зафіксувала майже 100 кримінальних правопорушень
Така кількість злочинів була внесена працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за 8 місяців 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З усіх цих правопорушень 43...

Така кількість злочинів була внесена працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за 8 місяців 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З усіх цих правопорушень 43 – про ухилення від сплати податків.

ВІДЕО ДНЯ

Пріоритетними напрямами роботи оперативних підрозділів Міндоходів є протидія оборудкам з ПДВ та незаконному виведенню коштів в офшори та країни з пільговим оподаткуванням, відпрацювання підприємств реального сектору економіки – користувачів послуг "конвертаційних центрів", протидія розкраданню бюджетних коштів та їх легалізації, протидія податковим злочинам із використанням високих інформаційних технологій, боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів.

За січень-серпень 2013 року оперативним управлінням було виявлено два кримінальних правопорушення у сфері боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом та тринадцять кримінальних правопорушень, що стосуються сфери державних закупівель. Із використанням новітніх технологій пов’язані 4 кримінальні правопорушення, з яких 3 – про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Реклама

За участю працівників податкової міліції розпочато 7 досудових розслідувань за фактами незаконних заявок на відшкодування ПДВ.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники податкової міліції Міндоходів виявили та припинили діяльність конвертаційного центру. Група осіб конвертувала грошові кошти у готівку на суму 5,9 млн. грн. Слідчими податкової міліції відносно зловмисників провадиться досудове розслідування.

Реклама

У рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів припинено діяльність 2-х підпільних алкогольних цехів.

За цей час оперативниками закінчено провадження по 36 кримінальних правопорушеннях, які направлені до суду, із них 16 – за ухилення від сплати податків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно