Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові планують встановити "Камінь Любові"

У Берегові планують встановити "Камінь Любові"
Вчора Йосип Галайда, начальник берегівського «Водоканалу Карпатвіз», під час сесії міської ради подарував меру міста Золтану Бабяку цінний подарунок – «Камінь Любові». Як пояснив Йосип Галайда, у...

Вчора Йосип Галайда, начальник берегівського «Водоканалу Карпатвіз», під час сесії міської ради подарував меру міста Золтану Бабяку цінний подарунок – «Камінь Любові». Як пояснив Йосип Галайда, у світі встановлені 27 подібних пам’ятників. Вони символізують християнські сімейні цінності. Цей камінь доставили в Берегово у рамках міжнародного проекту з Галілеї (Ізраїль). Як відомо, саме в Кані Галілейській Ісус Христос створив своє перше чудо – під час весілля перетворив воду на вино.

ВІДЕО ДНЯ

Багато людей, які торкалися таких каменів вірять, що з Божою силою вони допоможуть в створенні сім’ї та народженні дітей. Планується, що у Берегові символічний камінь Любові встановлять до Дня міста в парку перед будівлею райради. Таким чином кожен бажаючий зможе доторкнутися до нього чи сфотографуватися поруч.

Автором Міжнародного весільного проекту Алекс Шрай запевняє, що поява в містах Каменя Любові із Кани Галілейської з написом: «Доторкніться на щастя до цього каменя і попросіть Господа, щоби ваша любов була такою ж міцною, як ця частинка Святої Землі з того самого місця, де Ісус благословив молодят», зробить місце, де він встановлений популярним. Адже, згідно з давньою християнською традицією, Кана Галілейська вважається місцем щасливим для всіх закоханих. Біля цього Каменя Любові вони будуть призначати побачення, зізнаватися в любові і фотографуватися в день весілля. Звичайно, різні люди будуть по-різному ставитися до цього Каменя. Для глибоко віруючих він буде — частинкою Святої Землі. Для людей світських — частиною романтичного ритуалу. Для естетів, яскравою та оригінальною точкою на карті їх рідного міста. Але, головне все вони, в радісні для їх хвилини, зможуть підійти і доторкнутися до Каменя Любові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно